Food 80/20

* Sushi* Poke Bowls* Weed Products & More

Even voorstellen: FOOD 80/20 heeft o.a. een afhaalkeuken en een bezorgservice in Harlingen. Maar waarom de naam FOOD 80/20? Dat komt omdat de maaltijden voornamelijk gezond (80%) zijn en voor een deel wat minder gezond (20%)

Er is voor ieder wat wils; vis, vlees, vegetarisch en veganistisch. FOOD 80/20 proberen zoveel mogelijk bewust te shoppen zoals vis gevangen op verantwoorde wijze (MSC), Kippenvlees van vrije uitloop kippen, Iers rundvlees waarvan de boer bekend en the Dutch Weedburger.

Een mooi verantwoorde keuze dus.....doe(t) je goed!

Bezorging gratis voor u als gast van het Trechter hotel: Speciaal voor u als gast van het Trechter Hotel bezorgt FOOD 80/20 op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot 20.00 uur uw maaltijd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

LET OP: Op maandag t/m woensdag is Food 80/20 gesloten!!

’t Havenmantsje

In samenwerking met het ’t Havenmantsje bieden wij u de mogelijkheid aan om te komen overnachten in de luxe Trechter, inclusief dineren bij meesterkok Marco Poldervaart. ’t Havenmantsje is gevestigd in Harlingen en heeft een prachtig uitzicht over de Waddenzee. Het Havenmantsje ligt op 300 meter afstand van de Trechter.

U kunt kiezen uit een dinerarrangement exclusief consumpties of een diner inclusief consumpties (all in). Waarbij zit inbegrepen: aperitief, wijnarrangement, tafelwater, en koffie met friandises Daarnaast kunt u bij uw boeking kiezen voor een verrassingsdiner met drie gangen of voor een vijfgangenmenu. Het arrangement 'Havenmantsje' kunt u boeken bij de reservering.

Na uw boeking zullen we reserveren bij restaurant 't Havenmantsje. Wanneer het niet mogelijk is om op deze datum een tafel te reserveren zullen wij ten spoedigste contact met u opnemen.