Jonas

Kom alvast wat eerder naar Harlingen, parkeer de auto bij de Trechter en kom lunchen bij Jonas. Of kunt u na het uitchecken geen genoeg krijgen van de Waddenzee? Blijf dan nog wat langer genieten met koffie en gebak.

Binnen enkele stappen vanaf de Trechter bent u al gearriveerd bij Jonas. Tijdens deze korte wandeling wordt u omringd met allerlei mooie schepen die aan de kade liggen. Het sinds 1 april 2021 geheel verbouwde restaurant aan de Nieuwe Willemskade met uitzicht over de Waddenzee is van alle gemakken voorzien.

Jonas is dé plek om voor, na of tijdens uw verblijf in de Trechter, in een ontspannen sfeer te genieten. U kunt plaatsnemen beneden in het restaurant met uitzicht op de schepen in de haven of boven met een 365 graden view op de Waddenzee en de stad Harlingen.
We horen de volgende uitspraak vaak van onze gasten ‘Hoe donkerder het wordt, hoe mooier het uitzicht’.

Daarnaast is Jonas een supergave locatie om uw bruiloft te vieren en om vervolgens uw huwelijksnacht door te brengen in de Trechter.

Lunch, diner en koffie met huisgemaakt gebak kunt u boeken bij de reservering. Drankjes rekent u zelf af bij Jonas.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw bruiloft, verjaardag, jubileum of ander feest te vieren in combinatie met Slapen in een Trechter? Neem gerust contact op met 'Slapen in een Trechter' of met 'Jonas Harlingen'.

Food 80/20

* Sushi* Poke Bowls* Weed Products & More

Even voorstellen: FOOD 80/20 heeft o.a. een afhaalkeuken en een bezorgservice in Harlingen. Maar waarom de naam FOOD 80/20? Dat komt omdat de maaltijden voornamelijk gezond (80%) zijn en voor een deel wat minder gezond (20%)

Er is voor ieder wat wils; vis, vlees, vegetarisch en veganistisch. FOOD 80/20 proberen zoveel mogelijk bewust te shoppen zoals vis gevangen op verantwoorde wijze (MSC), Kippenvlees van vrije uitloop kippen, Iers rundvlees waarvan de boer bekend en the Dutch Weedburger.

Een mooi verantwoorde keuze dus.....doe(t) je goed!

Bezorging gratis voor u als gast van het Trechter hotel: Speciaal voor u als gast van het Trechter Hotel bezorgt FOOD 80/20 op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag tot 20.00 uur uw maaltijd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

LET OP: Op zondag t/m dinsdag is Food 80/20 gesloten!!

’t Havenmantsje

In samenwerking met het ’t Havenmantsje bieden wij u de mogelijkheid aan om te komen overnachten in onze luxe Trechter inclusief dineren bij meester-kok Marco Poldervaart.

’t Havenmantsje, gevestigd in een voormalig gerechtsgebouw, ligt op loopafstand van de Trechter en heeft een prachtig uitzicht ​op de historische haven van Harlingen.

U kunt bij de boeking kiezen voor een compleet en indrukwekkend verrassingsdiner met drie of vijf gangen. Het verrassingsdiner kunt u zowel met (all in) of zonder wijnarrangement boeken. Bij all inn zit inbegrepen: Wijnarrangement, tafelwater en koffie.

Na uw boeking maken wij een reservering bij restaurant 't Havenmantsje. Wanneer het niet mogelijk is om op deze datum een tafel te reserveren, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.