Food 80/20

* Sushi* Poke Bowls* Weed Products & More

Even voorstellen: FOOD 80/20 heeft o.a. een afhaalkeuken en een bezorgservice in Harlingen. Maar waarom de naam FOOD 80/20? Dat komt omdat de maaltijden voornamelijk gezond (80%) zijn en voor een deel wat minder gezond (20%)

Er is voor ieder wat wils; vis, vlees, vegetarisch en veganistisch. FOOD 80/20 proberen zoveel mogelijk bewust te shoppen zoals vis gevangen op verantwoorde wijze (MSC), Kippenvlees van vrije uitloop kippen, Iers rundvlees waarvan de boer bekend en the Dutch Weedburger.

Een mooi verantwoorde keuze dus.....doe(t) je goed!

Bezorging gratis voor u als gast van het Trechter hotel: Speciaal voor u als gast van het Trechter Hotel bezorgt FOOD 80/20 tot 20.00 uur uw maaltijd om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

LET OP: Op dinsdag is Food 80/20 gesloten!!

’t Havenmantsje

In samenwerking met het ’t Havenmantsje bieden wij u de mogelijkheid aan om te komen overnachten in onze luxe Trechter inclusief dineren bij meester-kok Marco Poldervaart.

’t Havenmantsje, gevestigd in een voormalig gerechtsgebouw, ligt op loopafstand van de Trechter en heeft een prachtig uitzicht ​op de historische haven van Harlingen.

U kunt bij de boeking kiezen voor een compleet en indrukwekkend verrassingsdiner met drie of vijf gangen. Het verrassingsdiner kunt u zowel met (all in) of zonder wijnarrangement boeken. Bij all inn zit inbegrepen: Wijnarrangement, tafelwater en koffie.

Na uw boeking maken wij een reservering bij restaurant 't Havenmantsje. Wanneer het niet mogelijk is om op deze datum een tafel te reserveren, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.