Maaltijden Trechter

04-12-2020 - 16:36

Bent u op zoek naar een accommodatie om veilig te ontspannen en te genieten van luxe met uniek uitzicht op onder andere de Waddenzee?
Het Trechter hotel in Harlingen  biedt u deze mogelijkheden en is een unieke accommodatie geschikt voor twee personen.
Met inachtneming van de overheidsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus doen wij er alles aan om uw verblijf zo veilig en gerieflijk mogelijk te laten verlopen.
 
Helaas is de maatregel tot sluiting van horecazaken in verband met  het Covid 19 virus (Corona) door de overheid verlengd. Gelukkig zijn veel restaurants wel geopend voor het bezorgen of afhalen van maaltijden (lunch/diner).
Door deze mogelijkheid kunt u tijdens uw verblijf in de Trechter ook genieten van bijvoorbeeld een door u zelf gekozen diner.
 
In de Trechter treft u voor het bestellen of afhalen van maaltijden in de informatiemap een overzicht aan van menukaarten van verschillende soorten restaurants uit Harlingen. Vanuit de Trechter kunt u dan een keuze maken voor het Corona veilig ophalen of laten bezorgen van een maaltijd in de Trechter. Wilt u zich nog beter voorbereiden op uw verblijf en in alle rust een keuze maken dan verwijzen wij u graag naar de link: http://visit-harlingen.nl/bezorgen-afhalen-van-eten/.
Via onze website bieden wij ook de mogelijk aan om een sushi arrangement te boeken van do. t/m zo. Het arrangement zal binnen de openingstijden van het restaurant bij de Trechter worden bezorgd of afgehaald kunnen worden.


Actie gaat door in de winter 2020/2021

09-08-2020 - 10:03

Helaas blijft het coronavirus (Covid-19) ons dagelijkse leven beïnvloeden maar de provincie Fryslân behoort bij de Europese regio's met de minste besmettingen.

Wij hebben hierom besloten om onze actieprijzen voor het overnachten in het Trechter hotel te verlengen tot 1 april 2021. (Deze actie geldt niet voor de dagen 25,26 & 31 december 2020).

Het hotel is gevestigd in een omgebouwde zandtrechter en staat separaat op de Willemskade in Harlingen. Vanuit de accommodatie heeft u onder andere een uniek uitzicht op het werelderfgoed 'De Waddenzee'. Voor een uitgebreide omschrijving van de Trechter en onze algemene voorwaarden verwijs ik u naar onze website slapenineentrechter.com

In de afgelopen periode hebben wij meerdere gasten mogen ontvangen. Zij ervaren het verblijf als veilig en genoten volop. Zie voor o.a. hun recensies, het gastenboek op onze website (slapenineentrechter.com).

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Van u als gast verwachten wij dat u geen symptomen draagt van het Corona virus en zich houdt aan de opgelegde maatregelen van de regering.

De prijzen gelden voor de suite (max. 2 pers) en zijn inclusief luxe ontbijt (zonder contact), Wi-Fi, privé parkeerplaats, jacuzzi, airco, gebruik gevulde minibar, toeristenbelasting.

1 nacht = van€3̶4̶9̶ voor €299
2 nachten = van €6̶9̶8̶ voor € 550
3 nachten = van €1̶0̶4̶7̶ voor € 800
4 nachten = van €1̶3̶9̶6̶ voor € 1050
5 nachten = van €1̶7̶4̶5̶ voor € 1300
6 nachten = van €2̶0̶9̶4̶ voor € 1550
7 nachten = van €2̶4̶4̶3̶ voor € 1800

Wij hopen u dan ook in goede gezondheid bij ons te verwelkomen! @ Harlingen, Netherlands


Volgende