Award voor de Trechter en Harlingen

28-01-2021 - 10:29

De Trechter heeft op 19 januari 2021 een award ontvangen voor zijn hoge beoordelingscijfers van booking .com. Hier zijn wij erg trots op. Booking.com deelde ons het volgende mee:
'Ondanks de uitdagingen van vorig jaar, heeft u uw gasten consistent uitstekende gastvrijheid geboden en ze geholpen optimaal te genieten van de reizen die ze wel konden maken'.
 
HARLINGEN- 19 januari 2021 reikte de website Booking.com de Traveller Review Awards voor 2021 in Nederland uit. Deze awards zijn toegekend op basis van miljoenen klantrecensies. Harlingen werd daarbij aangewezen als meest gastvrije plek van 2021 in Nederland.
Harlingen staat bovenaan de lijst met het hoogste percentage van accommodaties die in aanmerking komen voor een Award, gevolgd door Middelburg en Den Burg.
 
Kom genieten in de luxe suite van de Trechter te Harlingen, de meest gastvrije stad van Nederland! 


Maaltijden Trechter

04-12-2020 - 16:36

Bent u op zoek naar een accommodatie om veilig te ontspannen en te genieten van luxe met uniek uitzicht op onder andere de Waddenzee?
Het Trechter hotel in Harlingen  biedt u deze mogelijkheden en is een unieke accommodatie geschikt voor twee personen.
Met inachtneming van de overheidsmaatregelen in het kader van het Covid-19 virus doen wij er alles aan om uw verblijf zo veilig en gerieflijk mogelijk te laten verlopen.
 
Helaas is de maatregel tot sluiting van horecazaken in verband met  het Covid 19 virus (Corona) door de overheid verlengd. Gelukkig zijn veel restaurants wel geopend voor het bezorgen of afhalen van maaltijden (lunch/diner).
Door deze mogelijkheid kunt u tijdens uw verblijf in de Trechter ook genieten van bijvoorbeeld een door u zelf gekozen diner.
 
In de Trechter treft u voor het bestellen of afhalen van maaltijden in de informatiemap een overzicht aan van menukaarten van verschillende soorten restaurants uit Harlingen. Vanuit de Trechter kunt u dan een keuze maken voor het Corona veilig ophalen of laten bezorgen van een maaltijd in de Trechter. Wilt u zich nog beter voorbereiden op uw verblijf en in alle rust een keuze maken dan verwijzen wij u graag naar de link: http://visit-harlingen.nl/bezorgen-afhalen-van-eten/.
Via onze website bieden wij ook de mogelijk aan om een sushi arrangement te boeken van do. t/m zo. Het arrangement zal binnen de openingstijden van het restaurant bij de Trechter worden bezorgd of afgehaald kunnen worden.


Volgende