NIEUW! Verhuur van unieke E-Choppers

29-03-2022 - 10:59

Beleef de meest fantastische ervaring op een unieke E-Chopper van Wad Chopper Harlingen. Met de looks van een Harley Davidson, voelt u zich “The King of the road”!

Met zijn brede banden, lage zit en het hoge stuur, rijdt u op deze elektrische chopper met een motor van 3000W geruisloos en milieuvriendelijk rond. Met gemiddeld 80 km op een accu kunt u op gemak de historische binnenstad van Harlingen en de bijzondere omgeving van het Waddengebied en de authentieke dorpjes verkennen.

Routes zijn bij de verhuur inbegrepen, uiteraard is het ook mogelijk om zelf een route uit te stippelen.

Rijden op de E-Chopper is voor alle leeftijden, u dient in het bezit te zijn van een bromcertificaat of rijbewijs. Het is toegestaan zonder helm te rijden op het fietspad. De E-Chopper gaat tot 25 km per uur en trekt lekker vlot op door zijn krachtige motor.

Maak uw verblijf in de Trechter compleet en boek een onvergetelijke tocht op deze luxe E-Choppers (bij te boeken bij reservering).

Voorbeeld van afbeelding


Award voor de Trechter en Harlingen

28-01-2021 - 10:29

De Trechter heeft op 19 januari 2021 een award ontvangen voor zijn hoge beoordelingscijfers van booking .com. Hier zijn wij erg trots op. Booking.com deelde ons het volgende mee:
'Ondanks de uitdagingen van vorig jaar, heeft u uw gasten consistent uitstekende gastvrijheid geboden en ze geholpen optimaal te genieten van de reizen die ze wel konden maken'.
 
HARLINGEN- 19 januari 2021 reikte de website Booking.com de Traveller Review Awards voor 2021 in Nederland uit. Deze awards zijn toegekend op basis van miljoenen klantrecensies. Harlingen werd daarbij aangewezen als meest gastvrije plek van 2021 in Nederland.
Harlingen staat bovenaan de lijst met het hoogste percentage van accommodaties die in aanmerking komen voor een Award, gevolgd door Middelburg en Den Burg.
 
Kom genieten in de luxe suite van de Trechter te Harlingen, de meest gastvrije stad van Nederland! 


Volgende